Αδιάβροχοι σωλήνες για τις πιο δύσκολες χημικές και ενεργειακές προκλήσεις

February 1, 2024
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αδιάβροχοι σωλήνες για τις πιο δύσκολες χημικές και ενεργειακές προκλήσεις

¢Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο υψηλής απόδοσης άψογος ανοξείδωτος χάλυβας χρειάζεται μια ορισμένη ποσότητα δαπανηρών στοιχείων κράματος για να σχηματιστεί σε προϊόντα υψηλής απόδοσης.Η βιομηχανία ζητά εξαιρετικά, ευέλικτη τεχνολογική εμπειρογνωμοσύνη, και από την άποψή μου, μια "αρκετά καλή" προσέγγιση δεν είναι, σε πολλές εφαρμογές.

Ως κατασκευαστής, μπορείτε να καθορίσετε την προσέγγισή σας για το κράμα σύμφωνα με τις ελάχιστες απαιτήσεις που καθορίζονται από τα βιομηχανικά πρότυπα.Μπορείτε να προσαρμόσετε ρεαλιστικές απαιτήσεις λειτουργίας στο προϊόν σαςΩστόσο, η βιομηχανία χημικής επεξεργασίας (CPI) απαιτεί εμπειρογνωμοσύνη για να δημιουργήσει μια οικονομική,αξιόπιστη λύση για μια μονάδα λειτουργίας που πρέπει να παραμείνει ευέλικτη στην τροφή που επεξεργάζεται. ̇

Ένα τυπικό παράδειγμα είναι το DMV 304L έναντι του προτύπου 304L (UNS S30403).η σύλληψη DMV 304L παρουσιάζει κατά κανόνα 19% Cr και 11% Ni για να ικανοποιήσει τις ρεαλιστικές ανάγκες κατά τη λειτουργίαΤα πολύ επιθετικά περιβάλλοντα στη βιομηχανία CPI απαιτούν σταθερούς, ανθεκτικούς στη διάβρωση και τη θερμοκρασία, αδιάβρωστους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, οι οποίοι θα πρέπει να είναι "εύκολοι για συγκόλληση".Η προσπάθεια των μηχανικών εργασιών καθαρισμού, οι διακοπές και οι νέες δοκιμές ακεραιότητας που προκαλούνται, π.χ. από την ευαισθητοποίηση και το σχηματισμό δευτερογενών διαμεταλλικών φάσεων στη μικροδομή των σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, πρέπει να εξετάζονται από το στάδιο του σχεδιασμού.

Υψηλής κράσεως διπλούξ

∙ Υψηλής κράμασης διπλής ατσάλινα σωλήνες στο DMV 29.7 υποστηρίζουν τους κύριους στόχους της βιομηχανίας ουρίας να λειτουργούν σε καλά ελεγχόμενες περιόδους συντήρησης και να αποφεύγονται απρόβλεπτες (μεγάλες) διακοπές σε διάφορες περιοχές λειτουργίας μονάδωνΑκόμη και σε περιβάλλοντα χαμηλού οξυγόνου, αυτοί οι διπλής σωλήνες παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή σε διάφορους μηχανισμούς διάβρωσης, π.χ. διασωματική διάβρωση,διαβρωτική διάσπαση και διαβρωτική διάσπασηΛόγω της εξαιρετικά εξελιγμένης έννοιας της κράματος και της προσεκτικά ελεγχόμενης θερμικής επεξεργασίας κατά την παραγωγή σωλήνων, όλα τα προϊόντα MST παρουσιάζουν μια καλά ισορροπημένη μικροδομή για την εφαρμοσμένη χρήση.

 

Αντιμετωπίζοντας δύσκολες προκλήσεις


¢Προσφέρουμε μια υψηλής ποιότητας έννοια που συνδυάζει έξυπνες έννοιες κράματος, καλά ελεγχόμενες προμήθειες πρώτων υλών,σταθερές διεργασίες θερμής ακροβολίας και ψυχρής τελικής επεξεργασίας που επιτυγχάνουν πολύ στενές ανοχές διαστάσεων για να συμμορφώνονται με τις υψηλότερες απαιτήσεις δοκιμώνΣε διάφορες διαμορφώσεις, όπως σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας, σωλήνες φούρνου, σωλήνες σωλήνων ή σωλήνες οργάνωσης, τα προϊόντα MST αντέχουν σε εξαιρετικά διαβρωτικά περιβάλλοντα σε υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις.

Οι σωλήνες DMV 200 καθαρού νικελίου και DMV 400 νικελίου- χαλκού αυξάνουν την αξιοπιστία των εξοπλισμών αφαλάτωσης.ατμοσφαιρικές μονάδες εκκαθάρισης και περιβάλλοντα όπου οι μονάδες εκτίθενται σε συγκεντρώσεις αλκαλικού χλωριούχου∆εξαρτήτως του απαιτούμενου μηχανικού σχεδιασμού, ενεργούμε σύμφωνα με την κατευθυντήρια αρχή ∆όπου ένας πελάτης εντοπίζει μια πρόκληση, βλέπουμε μια ευκαιρία!Μέσα στο πολύχρωμο μπουκέτο μας υψηλής ποιότητας ντουπλέξ, νικελίου, νικελίου- χαλκού και αυστενιτικών αδιάβροχων σωλήνων ανοξείδωτου χάλυβα, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για πολλούς διαφορετικούς προκλητικούς κλάδους.

 

Μικρό αποτύπωμα CO2


Οι σωλήνες MST έχουν πολύ χαμηλό αποτύπωμα CO2 λόγω της μεγάλης ποσότητας απορριμμάτων υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την παραγωγή των πρώτων υλών της.Η κυκλική κυκλοφορία αποτελεί κεντρικό αντικείμενο όλων των προσπαθειών της για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στο απόλυτο ελάχιστο.

Τα προϊόντα μας δημιουργούν προστιθέμενη αξία όσον αφορά τη διάρκεια ζωής σε ιδιαίτερα διαβρωτικά και αγχωτικά περιβάλλοντα.Η εpiιpiιτυχή εpiιτυχία των piρογραάτων piου piροσφέρουν βελτιστοpiοιηένη συγκόλληση και τελικά είναι ευεργετική για το συνολικό κόστο ιδιοκτησίας του πελάτη. ̇