Διαφορές μεταξύ αδιάβρωστων και συγκολλημένων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα

December 22, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαφορές μεταξύ αδιάβρωστων και συγκολλημένων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα

1、 Διαφορές στη διαδικασία παραγωγής

Μετά την έλξη πλακών ή ταινιών από χάλυβα, οι συγκολλημένοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα συγκολλούνται μεταξύ τους για να σχηματίσουν εξοπλισμό και καλούπια.και οι αδιάβροχοι σωλήνες είναι κατασκευασμένοι από στρογγυλά κενά σωλήνων και τρυπώνταιΤο σωλήνα δεν έχει σημεία συγκόλλησης στο εσωτερικό.

2、 Διαφορές εμφάνισης των σωλήνων χάλυβα

Για τους συγκολλημένους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, η ανοχή για το πάχος του τοίχου είναι πολύ μικρή και το πάχος ολόκληρης της περιφέρειας είναι πολύ ομοιόμορφο.υψηλή φωτεινότητα στις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειεςΗ ακρίβεια των αδιάβρωστων σωλήνων από χάλυβα είναι χαμηλή, το πάχος του τοίχου είναι άνιση, η φωτεινότητα των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών των σωλήνων είναι χαμηλή,το κόστος της ρύθμισης των διαστάσεων είναι υψηλόΣυνεπώς, οι συνήθως κατασκευασμένοι αδιάβροχοι σωλήνες έχουν παχύτερα τοιχώματα.

3、 Η διαφορά μεταξύ απόδοσης και τιμής

Οι άψογοι σωλήνες έχουν υψηλότερη αντοχή στη διάβρωση, αντοχή στην πίεση και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες από τους συγκολλημένους σωλήνες.οι μηχανικές ιδιότητες και οι μηχανικές ιδιότητες προσεγγίζουν σταδιακά εκείνες των αδιάβρωστων σωλήνωνΟι άψογοι σωλήνες είναι πιο περίπλοκοι στη διαδικασία κατασκευής και ακριβότεροι από τους συγκολλημένους σωλήνες.

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις διαφορές μεταξύ των αδιάβρωστων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα και των συγκολλημένων σωλήνων, προκειμένου να επιτευχθούν οικονομικά, αισθητικά και αξιόπιστα αποτελέσματα,είναι απαραίτητο να επιλέγονται εύλογες εφαρμογές.

Όταν χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικοί σωλήνες, σωλήνες προϊόντων και σωλήνες υποστήριξης, το αποτέλεσμα επιφάνειας είναι γενικά καλό και γενικά απαιτούνται συγκολλημένοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα·

Συνήθως, οι συγκολλημένοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά υγρών χαμηλής πίεσης, όπως νερό, πετρέλαιο, αέριο, αέρα, ζεστό νερό ή ατμό και άλλα συστήματα χαμηλής πίεσης.

3Οι αδιάβροχοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα πρέπει να χρησιμοποιούνται για εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, λέβητες πυρηνικών εγκαταστάσεων, υψηλής θερμοκρασίας, υψηλής πίεσης, υψηλής αντοχής, υψηλής πίεσης,σωλήνες έγχυσης υψηλής πίεσης, βιομηχανική μηχανική, και μεγάλου μεγέθους σωλήνες έγχυσης εξοπλισμού.

4Οι συγκολλημένοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιούνται συνήθως για τη μεταφορά υγρών κάτω από 0,8 MPa, ενώ οι αδιάβροχοι σωλήνες μπορούν να αντέξουν τη μεταφορά υγρών πάνω από 0,8 MPa.Η χρήση συγκολλημένων σωλήνων είναι πιο οικονομική.